Azon Direct To Substrate White Series 2azon_logo

 

 

De Azon DTS White Series 2 is de volgende logische stap in de evolutie van substraat printen. Voor het eerst is het mogelijk, in deze markt, om (dek)wit te printen op ieder soort substraat. Dit is een feature waar de markt al lang naar zoekt en er nu eindelijk ook is!

series2_dts-white_copyAzon heeft de combinatie gevonden met behoud van optimale printkwaliteit, makkelijk in het onderhoud en de beste resultaten op donkere en transparante substraten! Met de standaard meegeleverde RIP software is het extreem gemakkelijk om de kleuren van het te printen orgineel briljant en levensecht op het substraat te krijgen.

Met de ontwikkeling van "nanocolour" pigmenten heeft Azon opnieuw een stap vooruit gezet. De nano-techniek is gebaseerd op extreem kleine moleculen die in staat zijn om aan een breed scala van substraten te hechten zoals glas, keramiek, leer, metaal etc.

De Azon DTS White Series 2 gebruikt 3 verschillende inktdruppel groten en is in staat deze dusdanig te beheren om een optimaal grafische reproductie te waarborgen.

De nieuwe Azon DTS White Series 2 is in staat om decoraties aan te brengen op alle denkbare substraten tot een maximale hoogte van 10 cm! De te bedrukken oppervlaktes mogen glad, ruw, vlak of zelfs een kromming hebben, de Azon DTS White Series 2 is ze allemaal de baas. Substraten zoals hout, plastics of zelfs steen, geen uitdaging voor de Azon DTS White Series 2.

Een ieder die eenvoudig en gebruikersvriendelijk op donkere of transparante substraten wil bedrukken in full colour en met maximale kwaliteit, vindt zijn oplossing in de nieuwe Azon DTS White Series 2.

De Azon DTS White Series 2 is een uitstekende oplossing voor geschenk retailers, copyshops en een aanvulling voor iedere drukkerij!

Hieronder enige applicaties voor de Azon DTS White Series 2 printer:

DTS-White-Applicaties