Anthem Pro

Presstek's chemievrije Anthem Pro thermische CTP platen leveren de betrouwbaarheid en de prestaties van traditionele gegreinde geanodiseerde aluminium platen, zonder de nadelen en kosten van chemische plaat verwerking. De daglicht veilige Anthem Pro platen vereisen slechts een eenvoudige spoeling met water en dan kunne ze direct op de drukpers gebruikt worden.

Echte chemievrij plaat productie van Presstek elimineert chemische ontwikkeling, inbakken en gommen met de bijbehorende kosten. Minder stappen betekent een efficiëntere werking, een grotere consistentie en lagere kosten.Anthem-Pro-PlateMet Anthem Pro op de pers drukt u scherpere beelden met minder puntverbreding en een grotere consistentie dan de conventionele offsetplaten. De exclusieve grein techniek van Presstek zorgt voor een uitzonderlijke inkt / water balans, wat resulteert in een snellere roll-up en een stabiele kleur op de pers.

Anthem Pro platen drukken eenvoudiger, schoner en millieu vriendelijker. Door het elimineren van de (chemische) ontwikkelstap nemen we ook afscheid van de variabele, dure en intensieve taak van plaatontwikkeling. In plaats hiervan geeft de Anthem Pro u een eenvoudige en schoon plaat productie proces.

 

Specificaties:

Plaat type  thermisch positief werkend
Plaat materiaal    gegreind aluminium
Type belichting  thermische laser 800–1200 nm
Lichtgevoeligheid  daglicht verwerking
Plaatformaten  2-,4- en 8 pagina
Minimaal  240 x 240mm
Maximaal  813 x 1118mm
Dikte  0,15 - 0,20 - 0,30 mm
Chemie  niet van toepassing
Nabewerking  eenvoudige reiniging met water zonder bakken of gommen
Blanc.png

Nieuw bij The Difference:

DTS Grande

 

 

 

 

 

 

JTlogoPlate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkt-voordeel-link-V1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

studio 07