Freedom Pro

Freedom Pro chemievrije thermische platen combineren de prestatiekenmerken van metaal, aluminium, platen met state-of-the-art drukplaat technologie. Na de belichting worden de Freedom Pro platen automatisch in de geïntegreerde spoelunit van de Vector met water gereinigd. De met water gespoelde platen worden niet gebakken, hebben geen speciale schoonmaakmiddelen of gom nodig, wat resulteert in minder afval en een meer milieuvriendelijke drukkerij.

Freedom Pro platen zijn een van de laagst geprijsde chemievrije thermische CTP-platen op de markt en zijn ideaal voor oplagen tot 25.000 druks.

Consistente, reproduceerbare thermische belichting

De Presstek VectorFL52 met zijn nieuwe thermische belichtings technologie brengt een vrijheid in de CTP-workflow en levert scherpe, goed gedefinieerde, zeer herhaalbare beelden. Platen zijn vrij van de tegenstrijdigheden die inherent zijn aan traditionele chemie-gebaseerde plaatproductie systemen.

 

Uitzonderlijke prestaties op de pers

Naast de verbetering van de productiviteit in de prepress-omgeving, verhoogd het Vector CTP-systeem ook de productiviteit in de drukkerij. Freedom Pro platen presteren zeer goed op de pers, met de unieke oppervlakte structuur van de plaat wat resulteert in een snelle insteltijden, een grotere inkt / water breedtegraad en een uitstekende duurzaamheid. Hiernaast zijn de Freedom Pro platen geschikt voor een breed scala inkten en vochtwater toevoegingen met het extra voordeel van minder chemie verbruik, ten opzichte van conventionele offsetplaten.


Freedom-Pro-Plate

Totale compatibiliteit

De Vector is compatibel met de Presstek Momentum Workflow. De Momentum Workflow is een systeem van hard- en software modules ontworpen om naadloos te integreren in uw bestaande prepress omgeving. Het is een geïntegreerde, flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw specifieke productie omgeving.

 

 

Specificaties:

Plaat type  thermisch positief werkend
Plaat materiaal    gegreind aluminium
Resolutie  2%–98% @ 175 LPI
Lichtgevoeligheid  daglicht verwerking
Oplage capaciteit  tot 25.000 afdrukken
Plaatformaat  2 pagina's
Afmeting  52 cm en kleiner
Dikte  0,15 - 0,20 mm
Chemie  niet van toepassing
 Nabewerking

eenvoudige reiniging (geïntegreerd) met water zonder bakken of gommen

Blanc.png

Nieuw bij The Difference:

DTS Grande

 

 

 

 

 

 

JTlogoPlate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkt-voordeel-link-V1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

studio 07