Presstek Vector FL52 Metaal CTP

 

Een uniek, compleet en betaalbaar systeemvectorFL52_straight

De Presstek Vector FL52 thermische plaat belichter en de Freedom chemie vrije platen geven de short-run drukker, klein formaat(52cm en kleiner), een uniek en betaalbaar metaal plaat belichter oplossing voor hogere productiviteit, milieuvriendelijker werken en lagere productie- en materiaalkosten. Dit is het eerste volledig geintegreerde chemievrije thermische metaal CTP systeem dat beschikbaar is op de markt, voor een betaalbare prijs!


De Presstek Vector FL52 is ontworpen voor maximaal gebruikersgemak om uw totale plaatmaak procede te optimaliseren. Tevens levert de Vector de snelheid, kwaliteit en prestatie die u nodig heeft om aan de eisen van uw klanten te voldoen.


De mogelijkheid om in normale daglicht omgeving te werken staat u toe om de Vector op bijna iedere locatie te gebruiken. Plaat verwerking en belichting in normale daglicht omgeving elimineert de kosten en speciale voorzieningen die wel noodzakelijk zijn voor (geel) licht en donkere kamer systemen.

Chemie vrij platen maken

Vector CTP is een chemie vrij system. De belichtte platen worden eenvoudig gespoeld met water(in de belichter). Hierbij komt ook nog eens dat de Freedom Pro platen niet ingebrand dienen te worden, geen speciale (kostbare) reinigings vloeistoffen of gom nodig is. Kortom, geen chemie, minder afval materiaal en dus minder milieu belastend.
Freedom-diagram

Freedom Pro platen – de laagst geprijsde chemievrije CTP plaat op de markt – zijn ideaal geschikt voor de short-run markt, oplage tot gegarandeerd 25.000 vel.

Thermische belichtings techniek

Thermische belichting levert schoon, scherp, voorspelbaar en herhaalbare beelden. De platen zijn vrij van variabelen in beeld kwaliteit die u wel tegenkomt bij de variabelen in bijvoorbeeld de chemie in een conventionele ontwikkelunit, veroudering van chemie, belichtingsproblemen en omgevings veranderingen.

Innovaties genereren lagere kosten

Innovaties zoals de ingebouwde plaat spoel unit en de ThinDrum™ technologie, samen met Presstek's nieuwe thermische laser ontwerp, genereren lagere productie kosten. Deze besparing geven we graag door aan onze gebruikers.drum Met ThinDrum™, komt er maar een minimal drum oppervlak in contact met de Freedom plaat. Meerdere ondersteunings "ribben" dwingen de plaat in de optimale cilindrische vorm om vervolgens belicht te worden door de Presstek SureFire laser. De volledig geintegreerde plaat spoel unit, levert een schone, press-ready plaat zonder de noodzaak van een separate ontwikkel unit. Dus ook geen extra ruimte nodig en kosten besparend, in zowel de investering voor een ontwikkel unit als de benodigde vierkante meters bedrijfsvloer.

Exceptionele druk eigenschappen

Behalve in de optimalisatie in de prepress, verhoogt de Vector ook de productiviteit in de drukkerij.

Freedom platen presteren extreem goed op de offset pers, met hetzelfde stabiele pers gedrag als conventionele aluminium platen. Een unieke oppervlakte structuur resulteert in zeer snelle makeready tijden, een goede inkt/water balans en excellente stabiliteit.

Freedom platen ondersteunen een breed scala van standaard inkten en fountain solutions met als extra voordeel veel minder gebruik van pers chemicalien dan conventionele offset- en andere CTP platen.

 • Excellente kwaliteit, zeer rendabele thermische CTP
 • Nieuwe Presstek SureFire thermische laser
 • ThinDrum™ architectuur
 • Geschikt voor Presstek Freedom aluminum platen
 • Platen zijn zeer economisch
 • Volledig geintegreerde plaat spoel unit, volledig chemie vrij
 • Daglicht omgeving
 • Compact design
 • Probleemloze plaat productie
 • Resolutie 2400 Dpi
 • Maximaal plaat formaat 530 x 504.8mm
 • Semi-automatische plaat lading
 • Inclusief RIP
 • Perfecte on-press eigenschappen, betrouwbaar en hoge performantie
Blanc.png

Nieuw bij The Difference:

DTS Grande

 

 

 

 

 

 

JTlogoPlate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkt-voordeel-link-V1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

studio 07